Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Μέσι και οι... υπόλοιποι!!

Στις 20 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η νέα, επικαιροποιημένη λίστα των διεκδικητών της «Χρυσής Μπάλας» που θα περιέχει 23 υποψήφιους, όπως γνωστοποίησε η FIFA. Φαβορί ο τέσσερις φορές νικητής Λιονέλ Μέσι.

Ο Μέσι και οι... υπόλοιποι
Η αρχική λίστα με τους υποψήφιους για τη «Χρυσή Μπάλα» περιείχε 59 ονόματα, μεταξύ των οποίων και αρκετά ονόματα που μάλλον βρέθηκαν εκεί τιμής ένεκεν.

Καθώς περνά ο καιρός η διαδικασία προβλέπει τη σταδιακή μείωση και το πρώτο μεγάλο ξεκαθάρισμα θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ενημέρωση της FIFA.

Όπως έγινε γνωστό, τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα ονόματα θα περιοριστούν στα 29, ενώ την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι 10 υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς.

Ταυτόχρονα οι αρχηγοί όλων των εθνικών ομάδων του πλανήτη, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί αλλά και δημοσιογράφοι θα κληθούν να ψηφίσουν προκειμένου να προκύψει σε κάθε κατηγορία η κορυφαία τριάδα, όπως και η λίστα για το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» για το καλύτερο γκολ.

Τα αποτελέσματα θα μείνουν μυστικά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί σε γκαλά στη Ζυρίχη στις 11 Ιανουαρίου.

Το τρεμπλ της Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν ουσιαστικά μετατρέπει αυτόματα σε μεγάλα φαβορί τον Λιονέλ Μέσι (ήδη τέσσερις φορές νικητής έναντι τριών του Κριστιάνο Ρονάλντο) και τον Λουίς Ενρίκε που οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην κατάκτηση τριών τίτλων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: