Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«Στόχος η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης»


«Και ξανά-ξανά θα γίνεις βασίλισσα». Ο Μάκης Αγγελόπουλος «εμπνέεται» απ' το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ και τονίζει πως μακροπρόθεσμος στόχος είναι ν' ανέβει η Ένωση στην κορυφή της Ευρώπης.

«Στόχος η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης»
Δεν έχουν... ταβάνι τα όνειρα του Μάκη Αγγελόπουλου. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ -με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του συλλόγου στο Eurocup- στοχεύει στο να δει την Ένωση ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και ξεκαθαρίζει πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον μακροπρόθεσμο στόχο του.

«Με δύναμη τον κόσμο μας, θα υψώσουμε ξανά την κιτρινόμαυρη σημαία ψηλά», αναφέρει χαρακτηριστικά, ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων και την... υπομονή τους, για να έρθουν οι «μεγάλες» μέρες βήμα-βήμα.

Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση

«Η ΑΕΚ «γιορτάζει» την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Η «Βασίλισσα», όπως έγινε γνωστή στα πέρατα της Οικουμένης με πυξίδα το Κυπελλούχων του 1968 όντας η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο, κοιτάει το παρελθόν ώστε να πάρει έμπνευση για το μέλλον. Στόχος μακροπρόθεσμα η επιστροφή της ΑΕΚ και στην κορυφή της Ευρώπης. Έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία μας γι’ αυτό και βάζουμε τις βάσεις, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Δουλεύουμε συστηματικά ώστε να αποκαταστήσουμε το προφίλ της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Απόδειξη οι αποτελεσματικές επαφές διαρκείας με τα θεσμικά όργανα της Ευρώπης και οι μεταγραφές ουσίας με ορίζοντα ετών. Η ΑΕΚ χτίζεται σιγά σιγά. ΄Εχουμε πλάνο, ξέρουμε που θέλουμε να πάμε αλλά και τον τρόπο για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Η ΑΕΚ συνιστά ιστορικό μέγεθος με αξίες και ιδανικά. Αυτά πρεσβεύει ως σύλλογος και αυτά θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές φιλάθλων. Ξέρει να μάχεται και να διεκδικεί. Η δίψα μας για την επιστροφή στα σαλόνια, στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι δεδομένη.

Με δύναμη τον κόσμο μας, θα υψώσουμε ξανά την κιτρινόμαυρη σημαία ψηλά. Ξέρω ότι όλοι σας κάνετε όνειρα. Θέλετε την ομάδα ψηλά, στην κορυφή, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και αθλητές είναι εδώ για να διεκδικήσουν, να κυνηγήσουν τα όνειρα. Ζητώ υπομονή και στήριξη της ομάδας μας. Θέλω να πιστέψετε σ’ αυτή την ομάδα, να σταθείτε δίπλα μας για να δώσουμε τις μάχες όλοι μαζί. Ένα βήμα κάθε φορά.

Όσα εμπόδια και να βρούμε στο δρόμο μας θα τα ξεπεράσουμε. Το έκαναν οι πρόγονοί μας όταν μας χάρισαν αυτά τα τρία μαγικά γράμματα, ΑΕΚ, και γέμισαν τη ζωή μας. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας.

Σας ευχαριστώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: