Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«Λιοντάρια» με… λύσσα!! (video)

Ανατρεπτικός Πανσερραϊκός! Τα λιοντάρια έφεραν «τούμπα» το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1) και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στη Football League.

«Λιοντάρια» με… λύσσα! (video)
Έδειξε καρδιά ο Πανσερραϊκός κι έκανε... σεφτέ! Τα λιοντάρια «ξεχρέωσαν» το πρώτο απ' τα δύο ματς που χρωστούσαν και μάλιστα το έκαναν με στιλ, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου.

Κι όχι μόνο πήραν το τρίποντο, αλλά το έκαναν και με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν μόλις στο 7' με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ από διαγώνια θέση του Τσιάρα. Οι Σερραίοι ανέκτησαν τα ηνία του ματς, δημιούργησαν κάποιες πραγματικά... άχαστες φάσεις, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να ισοφαρίσουν.

Εν τέλει τα κατάφεραν στο 69' με ωραία δυνατή κεφαλιά του Φουρτάδο που έφερε το 1-1 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δώσει πολλά μέτρα, ουσιαστικά δεν απειλούσαν και ο Πανσερραϊκός ήταν το απόλυτο αφεντικό. Και η επιμονή του εν τέλει δικαιώθηκε. Με τον Αγγελούδη στο 85' να σηκώνει στο... πόδι το γήπεδο, βρίσκοντας δίχτυα με κοντινή προβολή και χαρίζοντας στην ομάδα του σπουδαία νίκη (την πρώτη έπειτα από δύο αγώνες της).

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: