Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Άρης που… τρολάρει!!

Φουλ… γκάζι και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, «χαλάρωμα» στο δεύτερο. Ο Άρης καθάρισε, 3-0, σε 45λεπτά τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζει με το απόλυτο στον όμιλό του.

Άρης που… τρολάρει
Συνεχίζει… τρένο ο Άρης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έκανε το 3/3 στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής επικρατώντας 3-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» καθάρισαν το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Καπνίδη, ενώ με την συμπλήρωση 15’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παυλίδη. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 37’ όταν ο Μπάρμπας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό σκορ.

Τραυματίας αποχώρησε πριν την συμπλήρωση 20λεπτών ο Ανδρέας Τάτος. Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος δέχτηκε το «θερμό» καλωσόρισμα των οπαδών των κίτρινων, που δεν ξέχασαν το πέρασμά του από την ομάδα.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (62΄Καλογέρης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Καλογέρης, Ντόγος, Ν΄Λουντούλου, Μαζουλουξής, Κυβελίδης, Ρόβας

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης (71΄Σάρρος), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Στον πάγκο: Ιωαννίδης, Σάρρος, Μετάϊ, Τσιαμπέρας, Καραγιώργος, Φωτιάδης, Ζυγκερίδης

Διαιτητής: Β.Τσιτσανούδης (Λάρισας) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: