Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«Έργα μέχρι τον Μάρτη για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί συνεργασία με την Περιφέρεια στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δήλωσε ο Αλέξης Αλεξίου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την ελπίδα ότι τον Μάρτη θα ξεκινήσουν τα έργα.

«Έργα μέχρι τον Μάρτη για το γήπεδο της ΑΕΚ»
Την πεποίθηση όλων στην ΑΕΚ ότι το θέμα του γηπέδου μπαίνει στην τελική του ευθεία εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μετέφερε την αισιοδοξία που υπάρχει στην «Ένωση» (μετά το χθεσινό ραντεβού) για συνεργασία με την Περιφέρεια.

Κι αφού τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα με κανέναν και ως μόνο στόχο να φτιάξει το γήπεδό της στη γη που της ανήκει, ευχήθηκε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση και τα έργα να ξεκινήσουν τον Μάρτη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξίου

Για τη συνάντηση με την Περιφέρεια: «Η Περιφέρεια δρα για το κοινωνικό όφελος, στην περίπτωσή μας ενός αναπτυξιακού έργου και νομίζω ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες όπου εμπλέκεται. Κάτι που θα γίνει μέσω ομάδων εργασίας που θα δουλέψουν από κοινού».

Για τον λόγο των καθυστερήσεων στο θέμα του γηπέδου: «Όποιος έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη των γεγονότων το τελευταίο έτος, αντιλαμβάνεται γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις. Γιατί κάποιες διαδικασίες δεν προχώρησαν ενώ θα έπρεπε, γιατί υπήρξαν διαβουλεύσεις που άργησαν, γιατί κάποιες παρατάσεις δίνονταν από το πουθενά, γιατί υπήρχαν προσφυγές και κάποιες άλλες κινήσεις που, κατά τη γνώμη μου, έδρασαν παρελκυστικά».

Για το ραντεβού που ζήτησε ο Δήμος παρουσία Σκουρλέτη: «Εμείς θα παρευρεθούμε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μη βρεθούμε όπου μας καλούν για να δώσουμε διευκρινίσεις για το έργο, παρόλο που είναι τόσο γνωστές οι θέσεις μας σε όλους τους συνομιλητές μας. Θα είναι παρών και ο Δήμος και πιστεύω ότι με την παρουσία του τρίτου συνομιλητή, θα βρεθεί μια λύση».

Για το αν βασικό πρόβλημα στο θέμα του γηπέδου είναι ο Δήμος: «Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα. Η ΑΕΚ έχει έναν σκοπό: Να κάνει το γήπεδο στο οικόπεδό της και να το διατηρήσει στην ιδιοκτησία της ακολουθώντας τους νόμους. Αυτό θέλει και τίποτα άλλο».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα: «Η απάντηση ίσως δεν ικανοποιεί, αλλά νομίζω ότι αν βρισκόμασταν σε άλλο κράτος, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, κάποια άλλη παράταση, κάποια άλλη παρέλκυση. Όπως έχει πει και ο κ. Ανδριόπουλος, από Μάρτη πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: