Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«Αμφίρροπο ντέρμπι, δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα»

Τις εκτιμήσεις του για το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ κατέθεσε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο προπονητής του Ατρομήτου Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την τακτική του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ εφαρμόζει σε όλα τα παιχνίδια του το ίδιο στυλ. Με το 3-5-2 που παίζει επιδιώκει την κατοχή της μπάλας και να βγάζει αρκετούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Δε νομίζω ότι θα διαφοροποιήσει κάτι ο Τούντορ στο ματς της Κυριακής. Υπάρχουν, βέβαια, και τα μειονεκτήματα εντός τέτοιου σχηματισμού. Επειδή βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση, ίσως υπάρχουν προβλήματα μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, που, όμως, μέχρι στιγμής, δεν της βγαίνουν τα αποτελέσματα. Μπορεί να μην πήρε τους πόντους που θα προσδοκούσαν οι άνθρωποι της ομάδας ή θα άξιζε, όμως, είναι πολύ καλός στην φυσική κατάσταση, έχει πλάνο στο παιχνίδι του και γενικότερα είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα θα χάσει από οποιονδήποτε».

Για τα προγνωστικά του: «Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά από πολλά χρόνια και τις περιπέτειες που πέρασε ο Ηρακλής και το περιμένει όλος ο κόσμος με ενδιαφέρον. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, το οποίο δεν μπορείς να προδικάσεις το πώς θα εξελιχθεί».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: