Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Δυσαρεστημένοι οι χορηγοί με το νέο λουκ του Νεϊμάρ!!

Το νέο λουκ του Νεϊμάρ εξέπληξε όχι μόνο τους θαυμαστές του, αλλά και τους χορηγούς του Βραζιλιάνου, που μάλλον δεν είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη απόφαση.

Δυσαρεστημένοι οι χορηγοί με το νέο λουκ του Νεϊμάρ
Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει πως «μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις». Στην περίπτωση το Νεϊμάρ, μια εικόνα ισούται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που μπαίνουν στα ταμεία των εταιριών που διαφημίζει ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα οι... τρίχες του παίκτη, φαίνεται πως απασχολούν τους υπευθύνους των χορηγών του, που δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση του ποδοσφαιριστή, να κουρευτεί με τη... ψιλή.

Η νέα κόμμωση του Νεϊμάρ, που ξύρισε τα μαλλιά του, ξένισε τους χορηγούς του, αφού η εικόνα του άλλαξε για τα καλά, πράγμα που θεωρούν άκρως σημαντικό.

Ωστόσο, θα μπορούσαν να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω, από τον Ντάνι Άλβες που θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της νέας κόμης του Νεϊμάρ, αφού αρχικά τον έπεισε να αλλάξει λουκ και στη συνέχεια τον κούρεψε ο ίδιος στα αποδυτήρια, παρόντων και των υπόλοιπων συμπαικτών τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: