Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Εκτός Γουόριορς ο Κερ με σοβαρό πρόβλημα στη μέση!!

Απών για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του με τους Γουόριορς θα αναγκαστεί να είναι ο προπονητής τους, Στιβ Κερ, λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση.

Εκτός Γουόριορς ο Κερ με σοβαρό πρόβλημα στη μέση
Κάποιος τον μάτιασε... Ο Στιβ Κερ θα χρειαστεί να απέχει από τις υποχρεώσεις των Γουόριορς για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη μέση.

Ο άνθρωπος που στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής οδήγησε τους Γουόριορς στο πρωτάθλημα υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στη μέση το τελευταίο τρίμηνο και μέχρι νεωτέρας την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνει ο βοηθός του, Λιουκ Γουόλτον.

«Σημασία έχει ο Στιβ να είναι υγιής και απόλυτα έτοιμος, όχι μόνο για τις ανάγκες μιας απαιτητικής σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά και για την καθημερινή του ζωή», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μπιλ Μάιερς. «Δεν περιμένουμε η αποθεραπεία του να κρατήσει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα με σιγουριά», πρόσθεσε.

«Μετά τις δύο πρώτες μέρες προετοιμασίας αντιλήφθηκα πως πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να αφοσιωθώ στην αποθεραπεία μου. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για μένα και καθόλου διασκεδαστικό λόγω αυτού του προβλήματος. Αυτό που θέλω είναι να βρω και πάλι την υγεία μου και να κάνω ό,τι έκανα πάντα, εντός κι εκτός γηπέδου», είπε με τη σειρά του ο ίδιος ο Κερ, που ως παίκτης έχει κατακτήσει πέντε τίτλους στο ΝΒΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: