Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Στον ανακριτή και ο Σαρρής!

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, βρίσκεται στον ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να απολογηθεί για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας.

Στον ανακριτή και ο Σαρρής
Η σειρά του Γιώργου Σαρρή. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είναι στο γραφείο του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, στην Ευελπίδων ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση με την κάρτα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή το νυν μέλος της ομοσπονδίας, Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου και τα πρώην μέλη Χρήστος Σάββας και Γιάννης Δεσύλλας. Ωστόσο, δεν τους επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες δύο ακόμη πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά και ο νυν Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο τελευταίος ήταν ταμίας της ομοσπονδίας την εποχή που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για την κάρτα υγείας και σε περίπτωση που του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΕΠΟ και να αναζητηθεί ξανά πρόεδρος.

Το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας είναι ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί με συμβάσεις από το 2005, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε (παρότι ανανεώθηκε) και ζημίωσε την ΕΠΟ με ποσό που μπορεί να ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: