Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Πραγματικό φαινόμενο ο Μπάτλερ»

Με τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση που βρίσκεται ο Τζίμι Μπάτλερ μίλησε ο νέος προπονητής των Σικάγο Μπουλς, ο Φρεντ Χόιμπεργκ που παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε ότι είναι τόσο καλός παίκτης.

«Πραγματικό φαινόμενο ο Μπάτλερ»
Πρόσωπο της χρονιάς είναι φέτος για τους Σικάγο Μπουλς ο Τζίμι Μπάτλερ, καθώς ο γκαρντ των «ταύρων» υπέγραψε το καλοκαίρι το μάξιμουμ συμβόλαιο που επιτρέπει το NBA και αυτομάτως οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό του έχουν αυξηθεί.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Φρεντ Χόιμπεργκ που έχει τη δύσκολη αποστολή να διαδεχθεί τον επιτυχημένο συνάδελφό του, Τομ Τιμποντό, μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει ο παίκτης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

«Ήξερα ότι ο Τζίμι ήταν καλός. Αλλά τελικά είναι τρομερός. Είναι τόσο δυνατός αυτή τη στιγμή. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ξεπληρώνει τώρα τη δουλειά που έχει κάνει όλο το καλοκαίρι. Είναι πιθανότατα στην καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλον στο πρωτάθλημα. Είναι παντού στο παρκέ, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που τα καταφέρνουν τόσο καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι πραγματικά φαινόμενο. Έχει προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Είναι τρομερός!», τόνισε ο προπονητής των Μπουλς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: