Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Κανένα θέμα με Εσιέν»!

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν πως δεν αναζητούν αντικαταστάτη του Εσιέν και δηλώνουν πεπεισμένοι για την ένταξή του στις υποχρεώσεις της ομάδας.

«Κανένα θέμα με Εσιέν»
Άμεση η αντίδραση του Παναθηναϊκού στα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν τους πράσινους να ψάχνουν παίκτη στη θέση του Εσιέν και το μέλλον του Γκανέζου να είναι αβέβαιο.

Οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού διευκρινίζουν –γιατί όπως αναφέρουν το «πράγμα ξέφυγε», πως –πρώτα από όλα- δεν αναζητείται ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Εσιέν, και πως δεν έχει ειδοποιήσει τους μάνατζερ ότι φεύγει ο Εσιέν και θέλει έναν παίκτη στη θέση του.

Στη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό επισημαίνουν πως ο Εσιέν τραυματίστηκε στον προσαγωγό τον περασμένο Απρίλιο, αλλά έως τότε ήταν στην αποστολή της Μίλαν σε 24 από τα 28 παιχνίδια πρωταθλήματος (με 13 συμμετοχές) κάτι που σημαίνει ότι ήταν υγιής και ετοιμοπόλεμος.

Τέλος τονίζουν ότι ο παίκτης πρόκειται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες κατόπιν σχετικής συνεννόησης με την ομάδα και περιμένουμε την ένταξή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: