Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στα… χειρότερά του!!

Ως τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του χαρακτήρισε το τελευταίο διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, που πάντως ακόμη και στριμωγμένος στα σχοινιά, έκανε λόγο για… φανταστική εμπειρία!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στα… χειρότερά του

«Την αναγνωρίζω ως τη χειρότερη αφού έχω τα χειρότερα αποτελέσματα, κάτι που θεωρώ πως αποτελεί φανταστική εμπειρία. Δεν θα ήθελα να διατηρηθεί και θα προτιμούσα να τερματιστεί αύριο, αλλά είναι μια εμπειρία καλή για μένα» παραδέχθηκε ο προπονητής των» μπλε», ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως είναι πολύ… μεγάλος για να σου συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

«Έρχεται πολύ αργά αυτή η κάμψη. Δεκαπέντε χρόνια μετά. Θα έπρεπε να συμβεί μετά από τρία ή τέσσερα. Ακόμη κι έτσι είναι κάτι που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος… Είναι σίγουρα πάντως η χειρότερη περίοδος για μένα. Είναι γεγονός πως δεν έχω χάσει ποτέ τόσα πολλά ματς», πρόσθεσε ο «Special One».

Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν είναι η πίεση αυτή καθαυτή που τον ενοχλεί, αλλά το… είδος της. Και ξεκαθάρισε: «Να είμαι στην πρώτη θέση του πίνακα με ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο. Αυτήν την πίεση θέλω»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: