Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Β’ διαλογής οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Σκόουλς!!

Μόνο έναν παίκτη ξεχωρίζει από ολόκληρο το αγγλικό πρωτάθλημα, ο Πολ Σκόουλς αλλά και αυτός δεν είναι συμπατριώτης του.

Β’ διαλογής οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Σκόουλς
Μάλλον απογοητευμένος φαίνεται από το επίπεδο των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ ο Πολ Σκόουλς. Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις των ομάδων του νησιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να δικαιολογούν τη στάση του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως οι αγγλικοί σύλλογοι δεν αποτελούν πλέον τον Νο1 προορισμό των μεγάλων ονομάτων του αθλήματος, καθώς προτιμούν να ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους στα γήπεδα της Γερμανίας και της Ισπανίας.

«Αν παρατηρήσει κανείς την ποιότητα των παικτών που έρχονται στην Αγγλία, θα διαπιστώσει πως δεν έχουμε τους καλύτερους της Ευρώπης. Αυτοί προτιμούν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου. Αμέσως πιο κάτω βρίσκονται σύλλογοι όπως η Παρί Σεν Ζερμαίν και η Γιουβέντους. Εμείς είμαστε ακόμα πιο κάτω».

Από το «ναυάγιο» της Πρέμιερ Λιγκ, μόνο ένας σώζεται σύμφωνα με τον Σκόουλς. Όχι δεν πρόκειται για συμπατριώτη του, ούτε καν για παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, οποίος –για τον Πολ Σκόουλς- αποτελεί τη μοναδική φωτεινή εξαίρεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: