Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Καταδικάζουν τα επεισόδια οι Έλληνες φίλοι της Ντόρτμουντ!!

Στην Τούμπα δεν υπήρχαν μόνο Γερμανοί φίλοι της Ντόρτμουντ, αλλά και μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης των Βεστφαλών, τα οποία καταδίκασαν τα επεισόδια και τάχθηκαν απέναντι σ' όσους τα προκάλεσαν.

Καταδικάζουν τα επεισόδια οι Έλληνες φίλοι της Ντόρτμουντ
Θέση για τα επεισόδια στην Τούμπα πήρε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Ντόρτμουντ, μέλη της οποίας βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ.

Οι Έλληνες, λοιπόν, υποστηρικτές των Βεστφαλών καταδικάζουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα και ξεκαθαρίζουν πως όσοι τα προκάλεσαν δεν έχουν καμία θέση στην «οικογένεια» του συλλόγου, όσο κι εν γένει στο ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Εμείς σαν Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Borussia Dortmund καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και παραβατικής συμπεριφοράς μέσα στα γήπεδα, όποιας μορφής κι αν είναι αυτή και απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο και τονίζουμε ότι όλοι όσοι προκάλεσαν τα συγκεκριμένα επεισόδια, δεν είχαν εξαρχής θέση στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν έχουν γενικότερα θέση σε κανένα γήπεδο σε αυτό τον κόσμο και δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην οικογένεια της BVB».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: