Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πληρώνουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλοι τέσσερις!

«Έβρεξε» πρόστιμα έπειτα από μια ακόμη αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος και Λεβαδειακός οι 6 ΠΑΕ που θα «ξηλωθούν» με μικρά ή μεγάλα ποσά.

Πληρώνουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και άλλοι τέσσερις
Έγιναν γνωστές οι ποινές για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το βαρύτερο πρόστιμο επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κληθεί να καταβάλει 10 χιλιάδες ευρώ. Χρηματικό πρόστιμο και σε ΑΕΚ, Ηρακλή, Ατρόμητο, Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες και πρόστιμο 2 χιλιάδων ευρώ η απόφαση για τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκο Ζαμάνη.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν.Ζαμάνη (Γεν.Διευθυντή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ν.Ζαμάνη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. Ζαμάνη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: