Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μαυροκεφαλίδης: «Μικραίνει η ψαλίδα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Η ΑΕΚ έχει κάνει πολλά βήματα προόδου, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο το επίπεδο των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαυροκεφαλίδης: «Μικραίνει η ψαλίδα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»
Απόλυτα κάλυπτε τις απαιτήσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη η πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ και γι’ αυτό είπε το «ναι», όπως εξήγησε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως σιγά σιγά μικραίνει η «ψαλίδα» από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο η «Ένωση» έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, ώστε να φτάσει ξανά το επίπεδο των δύο «αιωνίων», ενώ στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη:

Για το λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ: «Είχα κάποιες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι, αλλά της ΑΕΚ ήταν πολύ σοβαρή, ενώ πρόκειται για μία ομάδα με υψηλές βλέψεις. Στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό. Είχα όλα αυτά που θέλω στην πρόταση που μου έγινε και θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου».

Για το χρόνο που χρειάζεται η «Ένωση» για να φτάσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Θέλει χρόνο ακόμη, απλά νομίζω ότι σιγά σιγά μικραίνει η ψαλίδα. Αλλά, είμαστε ακόμη μακριά από τις δύο ομάδες, όπως και οι υπόλοιπες. Θέλει χρόνο και υπομονή για να φτάσει ξανά σε υψηλό επίπεδο η ΑΕΚ».

Για το ματς του Κυπέλλου με τον Άρη: «Το βάρος πέφτει σε όλων την πλάτη γι’ αυτό το ματς. Δεν θα είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί και οι απουσίες, αν πάμε εκεί και χάσουμε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά».

Για το βάρος που θα πέσει πάνω του λόγω του Ντάνιελ Όρτον: «Γι’ αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουμε μαζί με τον Σαρικόπουλο λίγο βάρος παραπάνω. Είναι άλλη μία δυσκολία που πρέπει να ξεπεράσουμε».

Για την προβληματική εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά της Κρήτης και την πολύ καλή κόντρα στην Εφές: «Όπως είπα και πριν έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Έχουμε πολλές λεπτομέρειες να βάλουμε στο κομμάτι του παιχνιδιού μας. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετά προβλήματα στην Κρήτη. Στην πορεία αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να τα τελειοποιήσουμε. Όμως, ούτε κοιτάμε τι έγινε στην Κρήτη, ούτε τι έγινε με την Εφές».

Για τον προημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς και θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Είναι ποιος θα σταθεί πιο τυχερός και θα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Είναι αμφίρροπο παιχνίδι και όποιος νικήσει δεν θα μου θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι μακρινό αυτό. Η Εθνική είναι Εθνική. Στο τέλος της σεζόν θα είμαι 32, ενώ βλέπω ότι γίνεται μία ανανέωση στην ομάδα. Θα δούμε. Ανάλογα ποιος θα είναι ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: