Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Σερ Άλεξ και Μπέκαμ, ξανά μαζί στο «Old Traford»

=Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα βρεθούν και πάλι παρέα στο γήπεδο, σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για τη Unicef.

Σερ Άλεξ και Μπέκαμ, ξανά μαζί στο «Old Traford»
Δύο θρύλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την σύγχρονη ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» θα βρεθούν ξανά παρέα στο γήπεδο, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού παιχνιδιού της Unicef.

Ο Σερ Άλεξ, θα μπει μετά από καιρό στα... «παπούτσια» του προπονητή, αφού θα βρίσκεται στον πάγκο της «μεικτής» ομάδας επιλέκτων Αγγλίας και Ιρλανδίας, που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα παγκόσμιων «Legends» με επικεφαλής τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Με την ομάδα που θα κοουτσάρει ο Φέργκιουσον, θα αγωνιστεί ο πρέσβης καλής θελήσεως της Unicef, Ντέιβιντ Μπέκαμ, που βρισκόταν υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της Γιουνάιτεντ, από το 1992 ως το 2003 που έφυγε για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Στο φιλανθρωπικό ματς που θα διεξαχθεί στο «Old Traford» στις 14 Νοεμβρίου, θα βρεθούν πολλοί παγκόσμιοι ποδοσφαιρικοί αστέρες, ενώ ο Κάρλος Αντσελότι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Ζιντάν.

«Είναι ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας, γιατί πρόκειται τα έσοδα του να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη» δήλωσε με αφορμή το παιχνίδι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: