Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ξαφνικό πρόβλημα με Κέβιν στον Παναιτωλικό!!

Πρόβλημα σε ανύποπτο χρόνο προέκυψε στον Παναιτωλικό, με τον Κέβιν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με... συστολή όρχεως. Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ξαφνικό πρόβλημα με Κέβιν στον Παναιτωλικό
Χωρίς τον Κέβιν Μάρτιν, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Super League, αφού ο παίκτης έπαθε συστολή όρχεων και χειρουργήθηκε εσπευσμένα.

Ο Ισπανός επιθετικός, ένιωσε έντονους πόνους το βράδυ της Πέμπτης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο, θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ άγνωστος παραμένει ο χρόνος που θα κάνει να επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γκιάφη, υποβλήθηκε τα ξημερώματα ο Κέβιν Μάρτιν. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ένιωσε τη νύχτα έντονο πόνο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε συστροφή όρχεως. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: