Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Παίρνει Ανοσίκε η ΑΕΚ!! (video)

Μεταγραφή επιπέδου Ευρωλίγκας ετοιμάζει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» έχει επιλέξει ως αντικαταστάτη του Όρτον, τον σέντερ της Λαμποράλ (και πρώτο ριμπάουντερ της τελευταίας διετίας στην Ιταλία), Όου Ντι Ανοσίκε.

Παίρνει Ανοσίκε η ΑΕΚ! (video)

Χωρίς να χάσει χρόνο μετά τις αρνητικές εξελίξεις με τον θηριώδη σέντερ, η «Ένωση» κινήθηκε μεθοδικά κι ετοιμάζεται να κλείσει στη θέση του τον Όου Ντι Ανοσίκε.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αμερικανό (με ρίζες από τη Νιγηρία) που ανήκει στη Λαμποράλ Κούτσα και την τελευταία διετία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με ύψος 2.04 μ. αλλά τεράστιες αλτικές ικανότητες, ο Ανοσίκε αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ της λίγκας και τις δυο σεζόν, πριν υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο στην ομάδα των Βάσκων. Το γεγονός ωστόσο ότι εκείνοι απέκτησαν τον Γιάννη Μπουρούση φαίνεται ότι θα μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του μαζί τους.

Αυτή τη συγκυρία λοιπόν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και -έστω και στο παρά πέντε- ν’ αποκτήσει έναν σέντερ επιπέδου Ευρωλίγκας. Πέραν αυτού, δε, ο Ανοσίκε θα είναι έτοιμος να προσφέρει και άμεσα, αφού έχει κάνει προετοιμασία με τη Λαμποράλ κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και έρθει μέσα στο Σ/Κ στην Αθήνα, θα είναι διαθέσιμος ακόμα και για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη.

 
 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: