Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Σίλβα!

«Φορτώνει» ενόψει ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Μοναδικό ερωτηματικό ο Ιντέγε, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα. Ποιοι επιστρέφουν.

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Σίλβα
Χωρίς απρόοπτα, αλλά και χωρίς (προς το παρόν τουλάχιστον) τον Ιντέγε Μπράουν συνέχισε την μίνι-προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Ο Νιγηριανός ήταν η μοναδική απώλεια στο μεγάλο «διπλό» στο Λονδίνο, αλλά παλεύει για να μπει έστω στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Για την κορυφή της επίθεσης ο Μάρκο Σίλβα δεν ανησυχεί αφού έχει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Όπως επίσης δεν ανησυχεί και για τις υπόλοιπες θέσεις.

Στα άκρα θα έχει ξανά τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος είναι από τους πιο φορμαρισμένους των «ερυθρόλευκων» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Θα έχει επίσης στην διάθεσή του τον Τσόρι, ο οποίος όμως δύσκολα θα εκτοπίσει τον Φορτούνη που έκανε τρομερή εμφάνιση και με την Άρσεναλ.

Στα χαφ επανέρχεται ο Μιλιβόγεβιτς (τιμωρημένος στην Ευρώπη) κι εκεί έχει έναν ακόμη ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και ο Κασάμι ήταν εξαιρετικός με τους «κανονιέρηδες».

Τέλος στο κέντρο της άμυνας ο Ντα Κόστα είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά λογικά θα διατηρηθεί ο Μποτία, ο οποίος ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του στο «Έμιρεϊτς».

Το Σάββατο οι Πειραιώτες θα προπονηθούν στις 10:00 στο Ρέντη και ακολούθως θα γίνει γνωστή η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: