Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Σειρήνες» από MLS για Ρονάλντο!

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλουν διακαώς οι Ορλάντο Σίτι, που δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου, ακόμα και στο τέλος της φετινής σεζόν.

«Σειρήνες» από MLS για Ρονάλντο
Έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, πολλούς ποδοσφαιριστές να κάνουν το ταξίδι για την άλλη όχθη του Ατλαντικού, αναζητώντας κυρίως «ζεστά» δολάρια σε ομάδες του MLS.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Ορλάντο Σίτι, Αγκούστο Ντα Σίλβα, θέλει να κάνει την υπέρβαση, αφού είναι διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρόεδρος της Ορλάντο Σίτι, θεωρεί καλύτερο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, σε σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι αυτή την περίοδο, ενώ θέλει διακαώς να τον ντύσει με τα χρώματα της ομάδας του.

«Μου αρέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι καλύτερος παίκτης από τον Μέσι και στην Αμερική η απόκτηση του, θα έκανε περισσότερο «μπαμ» από αυτή του Μέσι. Έχει δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Αμερική. Εμείς θέλουμε να τον κάνουμε δικό μας, ακόμα και τη νέα σεζόν» δήλωσε ο Ντα Σίλβα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: