Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αποστολίδης: «Υποβίβασε τη νίκη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ η δήλωση του Σάββα»

Ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε τη δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Αποστολίδης: «Υποβίβασε τη νίκη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ η δήλωση του Σάββα»
«Ήταν ατυχής. Πιστεύω ότι υποβίβασε τον Ολυμπιακό και τη νίκη με την Άρσεναλ ασχολούμενος με τον ΠΑΟΚ μια τέτοια νύχτα»...

Με τον τρόπο αυτό ο Κούλης Αποστολίδης σχολίασε την δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη περί «αλητείας» στην Τούμπα για το παιχνίδι των δύο ομάδων την Κυριακή.

«Εγώ χάρηκα με την νίκη του Ολυμπιακού», πρόσθεσε ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος αναφερόμενος στον Όλσεν επεσήμανε ότι πρέπει να το δοθεί πίστωση χρόνου τουλάχιστον μέχρι και τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούλη Αποστολίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Αυτό είχα προβλέψει και ήθελα. Βέβαια μετά το τέρμα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει πάρει και το παιχνίδι που θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν δούμε όλο το ματς όμως θα πούμε ότι ήταν δίκαιο καθώς η Ντορτμουντ ήταν στο περισσότερο χρονικό διάστημα καλύτερη. Σε αυτή την περίοδο όμως δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ αν έχει στόχο να νικήσει την Ντόρτμουντ. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πλάνο τριών ετών και πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Ο βαθμός που ήρε είναι κάτι που του δίνει δικαίωμα να πιστεύει στην πρόκριση. Και παιχνίδια τέτοια δίνουν τεράστια ώθηση στην ομάδα και εμπειρία.

-Για το ρόστερ της ομάδας:

Ο Τούντορ επιλέγει το 3-5-2 και παρά τις μη καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα επιμένει και καλά κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει αδυναμίες σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό το ξέρουν οι αρμόδιοι και θα φανεί τον Ιανουάριο πως θα καλύψει αυτά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ακραίους γρήγορους αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, γενικότερα στην αμυντική λειτουργία. Ένα ακόμη σημείο είναι η αποτελεσματικότητα της ομάδας. Παίζει ωραία με πάσες, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά το ποσοστό της αποτελεσματικότητας είναι μικρό. Αλλά θεωρώ ότι με τη βελτίωση των Μπερμπάτοφ, Κλάους και το Μακ θα λυθεί το πρόβλημα.

-για τον Όλσεν:

Εγώ βλέπω ότι ο Όλσεν είναι ένα τερματοφύλακας που έχει καλά στοιχεία και σωματότυπο αλλά έχει και αδυναμίες. Κυρίως στην έξοδο. Θεωρώ ότι ένας 25χρονος τερματοφύλακας είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί. Εάν δεν το κάνει όμως είναι πρόβλημα. Πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και με γκάφες σίγουρα δημιουργεί αβεβαιότητα.
Πρέπει να στηριχθεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γλύκος δεν πρέπει να πάρει συμμετοχές.

-Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και έκανε μια μεγάλη σημαντική νίκη. Εγώ χάρηκα για τη νίκη του. Είναι μια ελληνική ομάδα και περισσότερο χάρηκα γιατί ο Ολυμπιακός θα ήταν διαφορετικός εάν έχανε.
Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και μέσα στην Τούμπα. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος που παίζει κάθετο παιχνίδι και ξέρετε ότι είναι μια έδρα πολύ δύσκολη για τοη Ολυμπιακό. Το ματς της Κυριακής θα είναι πολύ δυνατό και καλό. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλός την Κυριακή.

Για τον Μπερμπάτοφ:

«Η έλευση του Μπερμπάτοφ δεν έγινε μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Αγωνιστικά και μόνο να μιλήσουμε για την κλάση του Μπερμπάτοφ είναι περιττό. Το ζήτημα είναι εάν ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ θα μπορέσει να δείξει τα στοιχεία του. Από την συμπεριφορά του δείχνει ότι είναι σοβαρός και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δείξει την αξια του στο γήπεδο. Θα είναι φοβερά σημαντικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

-για τους φόβους να υπάρξουν έκτροπα:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο. Και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να εξαφανισθούν και λίγοι που κάνουν τέτοια πράγματα.

-για το κλίμα πριν το ντέρμπι:

Αυτός που καθορίζει την πολιτική του ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο γιος του δεν είναι υπεύθυνος για την πολιτική που ακολουθείται. Ο Σάββας έκανε μια ατυχή δήλωση μετά από μια τόσο σημαντική νίκη. Πιστεύω ότι υποβίβασε τον Ουμπιακό και τη νίκη ασχολούμενος με τον ΠΑΟΚ μια τέτοια νύχτα. Η πρόσκληση ήταν μια καλή κίνηση. Σαφώς δεν χρειάζεται πρόσκληση κάποιος πρόεδρος για να δει την ομάδα του. Ο κ.Σαββίδης το να κάνει πρόσκληση το έκανε χωρίς σκοπιμότητα κ. Μαρινάκης μπορεί να πάει όπου θέλει με την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: