Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Δείχνει» Βοσκάκη στον Σιμιτζόγλου!!

Η αναφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα «σημαδεύει» τον διαιτητή από τον Ρέθυμνο, που θα σφυρίξει το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Διαβάστε το ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

«Δείχνει» Βοσκάκη στον Σιμιτζόγλου!
Από το μεσημέρι διαβάσατε για την αναφορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Οι «πράσινοι» εκφράζουν για μια ακόμη φορά τη δυσφορία τους για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και τα τελευταία γεγονότα (νέα σύνθεση ΚΕΔ, ορισμοί 6ης αγωνιστικής κλπ).

Με την αναφορά τους «εστιάζουν», κυρίως, σε ένα πρόσωπο. Στον Μιχάλη Βοσκάκη, τον διαιτητή από το Ρέθυμνο που ορίστηκε να σφυρίξει το αυριανό εκτός έδρας ματς του «τριφυλλιού» με την Ξάνθη.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στην αναφορά τους τόνισαν τη διαδρομή του Βοσκάκη και έκαναν μια λεπτομερέστατη «ανάλυση» στα «έργα και τις ημέρες» του εν λόγω διαιτητή. Ενός διαιτητή που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, Γιάννη Αλαφούζο, ορίζεται να σφυρίζει παιχνίδι της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της οποίας είναι αντίδικός του! Αυτό από μόνο του είναι λίγο «ύποπτο».

Διότι, είναι να αναρωτιέται κανείς, πως μπορεί ένα διαιτητής που έχει δικαστική διαμάχη με το αφεντικό μιας ΠΑΕ να σφυρίξει ανεπηρέαστα παιχνίδι της…

Η αναφορά, λοιπόν στον κ. Σιμιτζόγλου «δείχνει» κυρίως τον Βοσκάκη, ενώ είναι ολοφάνερο ότι και με αυτή τους την κίνηση από τον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι «η εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να λειτουργεί…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: