Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Το βραβείο ΠΣΑΤ σε Διόγο-Κυφωνίδη!!

Σε μια άκρως τιμητική διάκριση για το ΣΠΟΡ FM 94,6 προχώρησε ο ΠΣΑΤ, καθώς βράβευσε με το έπαθλο «Χρήστος Σβολόπουλος» τους Μάκη Διόγο και Γιάννη Κυφωνίδη για τη συνέντευξη στον Περικλή Ιακωβάκη.

Το βραβείο ΠΣΑΤ σε Διόγο-Κυφωνίδη!
Με το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος» τιμήθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου οι δημοσιογράφοι του ΣΠΟΡ FM 94,6, Μάκης Διόγος και Γιάννης Κυφωνίδης για τη συνέντευξη στον Περικλή Ιακωβάκη μετά το τέλος της καριέρας του Έλληνα αθλητή.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί μία άκρως τιμητική διάκριση για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 που αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά συνεπής στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, μιλώντας με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του αθλητισμού.

Ο παλαίμαχος αθλητής είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μάκη Διόγο και Γιάννη Κυφωνίδη:

«Αποχωρώ πλήρης επιτυχιών και αποτυχιών. Ήμουν τυχερός και έφθασα στην κορυφή της πυραμίδας. Ήμουν τυχερός και είχε βοήθεια. Πήγα τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά πάντα θα υπάρχει στο μυαλό μου το 2004.Ο Γερμανός ιατρός μου είχε σταμάτα, χάνεις τη σεζόν. Του εξήγησα ότι σε δύο μήνες έχω Ολυμπιακούς Αγώνες. Επέλεξα αγωγή επιθετική και μου είχε ο γιατρός ότι θα ήταν θαύμα να τα καταφέρω. Έγινε Ήταν λάθος, αλλά ήμουν 25 ετών και δεν γινόταν να μην προσπαθήσω. Προερχόμουν από μετάλλιο. Γενικότερα τη θεωρώ μαύρη σελίδα που με κυνηγάει. Και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 είχα τραυματισμό. Τερμάτισα, έχοντας πάθει θλάση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: