Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Παρουσία Μέρκελ το φιλικό Γερμανία-Ολλανδία!!

Παρά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, θα είναι παρούσα στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία.

Παρουσία Μέρκελ το φιλικό Γερμανία-Ολλανδία
Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο φιλικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Ολλανδία που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο την προσεχή Τρίτη η Άνγκελα Μέρκελ.

Τις τελευταίες μέρες είχε προκύψει φημολογία σύμφωνα με την οποία η καγκελάριος της Γερμανίας δεν θα παρευρισκόταν στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας των γεγονότων στο Παρίσι.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, αλλά και ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ τόνισαν ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα είναι παρούσα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα ότι «η τρομοκρατία δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της χώρας».

«Χαιρετίζω την απόφαση της γερμανικής ομοσπονδίας να αγωνιστεί κανονικά η εθνική Γερμανίας. Δεν υπάρχουν λόγοι που να μας οδηγούν στη ματαίωση του φιλικού. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι οι θρασύδειλοι τρομοκράτες, δεν μπορούν να καθορίσουν τις ζωές μας», ανέφερε ο υπουργός Αθλητισμού της κάτω Σαξονίας, Μπόρις Πιστόριους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: