Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Κατηγορηματική διάψευση από Αστέρα στα σενάρια πωλήσεων!!


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται τις πωλήσεις των Λούι και Σανκαρέ ο Αστέρας Τρίπολης, αποδίδοντας τις πληροφορίες σε επιθυμίες μάνατζερ.

Κατηγορηματική διάψευση από Αστέρα στα σενάρια πωλήσεων
Έντονη ήταν η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με διαπραγματεύσεις του Αστέρα Τρίπολης με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για την πώληση των Μπράιαν Λούι και Καλίφα Σανκαρέ.

Ωστόσο, από τον Αστέρα Τρίπολης όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά διαψεύδουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ενώ από τα πλέον αρμόδια «χείλη» και συγκεκριμένα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκου Γαλανακόπουλου, τονίζεται με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι πρόκειται για «παραγγελίες» μάνατζερ σε εφημερίδες.

«Τι άλλο ακόμα θα διαβάσουμε ρε παιδιά. Έτσι για την ιστορία ΠOTE ΔEN ΠHPAME H ΔEN ΠOYΛHΣAME ΠOΔOΣΦAIPIΣTH AΠO "ΠAPAΓΓEΛIEΣ" MANATZEP ΣE EΦHMEPIΔEΣ... Καλό απόγευμα!!! Το μυαλό μας μόνο στο ματς που ακολουθεί!!!», τονίζεται χαρακτηριστικά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: