Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ώρα του Παππά!!

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Νίκος Παππάς ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού και έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία επανόδου!

Η ώρα του Παππά
Κοντοζυγώνει η ώρα που ο Νίκος Παππάς θα φορέσει ξανά τα πράσινα και θα αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού! Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την πολύμηνη απουσία του, ο διεθνής γκαρντ προπονήθηκε κανονικά!

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα του τριφυλλιού (σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που έκανε μέρος αυτού) χωρίς ενοχλήσεις και δείχνει πως είναι προ των πυλών η επιστροφή στη δράση. Αυτή λογικά θα γίνει από Δεκέμβρη, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλωστε έχει τονιστεί πολλάκις πως ουδείς θέλει να ρισκάρει και να πιέσει καταστάσεις.

Από ‘κει και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν ωραίο μπάσκετ την Δευτέρα, κόντρα στον Αρκαδικό και να πάρουν την απαιτούμενη ώθηση ενόψει του αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν την άλλη εβδομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: