Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Γιατζόγλου: «Προτιμήσαμε να… θυσιάσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»


Γιατζόγλου: «Προτιμήσαμε να… θυσιάσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Η Καβάλα προτίμησε να προβεί τώρα σε αλλαγές στο ρόστερ, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο οι νέοι παίκτες, όπως δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Στιβ Γιατζόγλου προτίμησε να… θυσιάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κάνει τώρα τις αλλαγές με τους Αμερικανούς, προκειμένου εκείνοι να κερδίσουν χρόνο, όπως παραδέχθηκε μετά την ήττα της ομάδας του.

«Ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε σε επαφή με το σκορ, πλησιάσαμε κάποια στιγμή όμως ο σχεδιασμός της σωτηρίας της ομάδας είναι διαφορετικός. Προτιμήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές 15 μέρες νωρίτερα και να θυσιάσουμε το σημερινό παιχνίδι για να ενσωματωθούν οι τρεις Αμερικανοί και να είναι πιο έτοιμοι για την επόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους και χάσαμε από αυτούς στην Καβάλα πριν αναλάβω εγώ.

Σήμερα ίσως αν ήταν ο Ταπούτος σε καλύτερη μέρα, να καταφέρναμε κάτι περισσότερο. Βγάλαμε όμως συμπεράσματα που θα μας φανούν χρήσιμα για να είμαστε έτοιμοι για το μέλλον
», δήλωσε αρχικά ο Στιβ Γιατζόγλου.

Για την επιλογή του να κάνει τις αλλαγές πριν το τέλος του πρώτου γύρου: «Δεν το μετάνιωσα, ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος, ήρθε από ταξίδι. Ήταν ευκαιρία αν ήμασταν πλήρεις να κλέψουμε μια νίκη. Ήταν όμως πιο σοφό να κάνουμε αυτό που κάναμε».

Για τις αλλαγές αυτές: «Είναι εύκολο να βρούμε αποτελέσματα παρότι κάναμε τρεις αλλαγές μαζεμένες. Ο Ουίλιαμς είναι παίκτης που τον ήξερα από την Κορέα, τον παρακάλεσα να έρθει να μας βοηθήσει με μειωμένο κασέ. Οι άλλοι δύο είναι από καλά κολέγια, το Γουέικ Φόρεστ και το Κονέκτικατ. Μπορεί να μην έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά ξέρουν από πίεση και μεγάλα ματς. Πάντα λέω ότι το να κερδίσεις το κολεγιακό πρωτάθλημα είναι το πιο δύσκολο στον πλανήτη. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε αρκετά βελτιωμένοι».

Από την πλευρά του, ο Βαν ντε Μαρς Τόμας είπε: «Ήταν μία ευκαιρία να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με ιστορία, κόουτς και κόσμο που είναι εξαιρετικοί. Χάσαμε την ευκαιρία όμως να τους εκπλήξουμε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αλλά κοιτάμε τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: