Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κατεβαίνουν οι τόνοι για Κούπερ!


Κατεβαίνουν οι τόνοι για Κούπερ

Ενδοοικογενειακά θα λυθεί το θέμα του Ντι Τζέι Κούπερ στην ΑΕΚ, με την υπόθεση να μην πηγαίνει στα άκρα. Εξηγήσεις στον Γιούρε Ζντοβτς θα δώσει ο Αμερικανός, πιθανώς και στη διοίκηση.

Το «θερμό» επεισόδιο του Γιούρε Ζντοβτς με τον Ντι Τζέι Κούπερ επισκίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αρκαδικού.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν πειθάρχησε στις εντολές του προπονητή του κι όταν του έκανε παρατηρήσεις κατά την αντικατάστασή του αντιμίλησε προκαλώντας την έκρηξη του Σλοβένου, που τον έστειλε πριν το ημίχρονο στα αποδυτήρια και τον κράτησε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Κούπερ αναχώρησε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ από την Τρίπολη και πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα θα λυθεί ενδοοικογενειακά. Παρότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του, μιας και πρόκειται για το δεύτερο πειθαρχικό του παράπτωμα στο διάστημα που είναι στην ομάδα, δεν αναμένεται να υπάρξει ακραία αντιμετώπιση του ζητήματος, όπως για παράδειγμα με αποδέσμευσή του. Άλλωστε η «Ένωση» έχει επενδύσει πάνω στο δεδομένο ταλέντο του και για το λόγο αυτό το συμβόλαιό του είναι ΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος άσος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον προπονητή του, πιθανώς και στη διοίκηση της ΚΑΕ για τη συμπεριφορά του, ενώ δεν αποκλείεται να του επιβληθεί ένα πρόστιμο. Ο Γιούρε Ζντοβτς είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Η κίνησή του να διώξει τον Κούπερ στη διάρκεια ενός αγώνα με ρίσκο για την ίδια του την ομάδα είναι και ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους πως όποιος δεν πειθαρχεί στις εντολές του θα έχει πρόβλημα, ανεξαρτήτως ονόματος ή… συμβολαίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: