Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στο χέρι του Παναθηναϊκού ο Αντέι!!


Στο χέρι του Παναθηναϊκού ο Αντέι!

Σε δίλημμα Σίλντενφελντ ή Αντέι φαίνεται πως βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ώστε να καλύψουν το κενό στα στόπερ. Φέρεται να υπάρχει συμφωνία με τη Σασουόλο και τον Ιταλό για τον δανεισμό του παίκτη!

Ανάμεσα σε Λούκα Αντέι και Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι στον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στις θέσεις για το κέντρο της άμυνας με τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανόν όμως, ο πρώτος να έχει περισσότερες πιθανότητες να φορέσει τα πράσινα.

Η περίπτωση του… πρώην, Γκόρντον Σίλντενφελντ εξετάζεται σοβαρά και έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλά το «τριφύλλι» και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται πως εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο 19χρονος Ιταλός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει πρόταση στη Σασουόλο, όπου ανήκει, για 18μηνο δανεισμό και κρίνεται ικανοποιητική, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Επιπλέον, με καλό μάτι βλέπει την προοπτική να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και ο παίκτης και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κροάτης, αλλά στην παρούσα φάση μοιάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο νεαρός.

Στην περυσινή σεζόν, ο Αντέι έκανε οκτώ εμφανίσεις στη Serie A και τρεις στο Κύπελλο, αλλά φέτος δεν έχει συμμετοχή σε επίσημο ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: