Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μπερμπάντης ο Μαρσιάλ!!(pics)


Μπερμπάντης ο Μαρσιάλ! (pics)

Ο Αντονί Μαρσιάλ άφησε τη γυναίκα του και το παιδί τους και πήγε ρομαντικό weekend με αιθέρια ύπαρξη στο Παρίσι. Εκείνη όμως τον… έδωσε κανονικά!

Οι παρενέργειες της φήμης και των χρημάτων άρχισαν να γίνονται εμφανείς στο life style του Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος φορ εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη άδεια που πήρε από τη Μαν. Γιουνάιτεντ όχι για να ξεκουραστεί ή να περάσει λίγες περισσότερες ώρες με τη σύζυγό του και το παιδί τους, αλλά για να πάει ρομαντικό weekend με την Έμιλι Γουέιντμαν.

inner

Η 24χρονη άλλοτε συμμετέχουσα του X-Factor δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον 20χρονο άσο, κερδίζοντας λίγη παραπάνω δημοσιότητα. «Όταν πήγαμε στο Παρίσι δεν είχε πρόβλημα να με πηγαίνει βόλτα σε κεντρικούς δρόμους και να αφήσει θαυμαστές του να μας φωτογραφήσουν, αλλά τώρα επέστρεψε στη γυναίκα του και το παιδί του», ανέφερε.

inner

«Με προσέγγισε μέσω των social media. Μου ζητούσε να του στείλω φωτογραφίες και είχε εμμονή με τα χείλη μου. Στην αρχή υπέθεσε πως είναι ελεύθερος και στη συνέχεια μού είπε πως είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και πως η σχέση τους έχει τελειώσει», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε πως το ειδύλλιό τους δεν έμεινε στα… λόγια.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: