Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ώρα για ενίσχυση στην ΑΕΚ!


Ώρα για ενίσχυση στην ΑΕΚ

Παίρνουν μπρος τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ, μετά από πολύωρη σύσκεψη κορυφής. Προτεραιότητα ο εξτρέμ, «παράθυρο» για σέντερ φορ και στόπερ. Εξελίξεις με Τζανετόπουλο, φήμες για Μπουονανότε και Άρθο.

Η ΑΕΚ πήρε μια ακόμη νίκη, με 2-1 απέναντι στη Skoda Ξάνθη, ωστόσο η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας είναι εμφανής. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του. Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο είχαν σύσκεψη, στην οποία αποφασίστηκε να τεθεί υπόψη του προπονητή μια λίστα με ποδοσφαιριστές που τον καλύπτουν αγωνιστικά.

Προτεραιότητα αποτελεί πάντα η απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου εξτρέμ, ενώ υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ (αν και εσχάτως ο Πογέτ χρησιμοποιεί συχνά μόνο έναν εκ των Αραβίδη ή Τζεμπούρ στο αρχικό σχήμα), αλλά και στόπερ (ειδικά αν υπάρξει αποχώρηση του Άρθο). Ο Φαμπιάν Μουνιός της Νιούελς Ολντ Μπόις αρέσει, αλλά είναι περισσότερο δεύτερος επιθετικός παρά εξτρέμ ή σέντερ φορ, ενώ για τον Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα προκύπτει από πλευράς ΑΕΚ πως η ομάδα δεν κρύβεται πίσω από την προσφυγή του.

Όσον αφορά σε πιθανές αποχωρήσεις, παρά τις φήμες περί ενδιαφέροντος από Τουρκία και Κίνα για τον Θέσαρ Άρθο δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Ομοίως και για τον Ντιέγκο Μπουονανότε, που φέρεται να έχει κρούση από την Ιντερνασιονάλ. Μάλιστα ραδιόφωνο της Αργεντινής φιλοξενεί δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο ίδιος αναφέροντας πως «… ξέρω το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, ο Ντ’ Αλεσάντρο είναι είδωλό μου, είναι μια δελεαστική προοπτική, αλλά σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ». Πάντως τόσο για Άρθο όσο και για Μπουονανότε, η «Ένωση» δεν είναι αρνητική για πώλησή τους. Αντίθετα, για τον Άνταμ Τζανετόπουλο λέγεται πως δεν υπάρχει διάθεση παραχώρησής του, παρότι δεν υπολογίζεται, και κάποιες φήμες έκαναν λόγο για πρόταση ανανέωσης.

Στα αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε ρεπό για την Κυριακή στους παίκτες του και τη Δευτέρα θα αρχίσουν μίνι προετοιμασία για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (17:15). Στο μεταξύ, κάρτες συμπλήρωσε ο Ντίντακ και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την τιμωρία του, με ΠΑΣ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Βέροια (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: