Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

«Πολυτέλεια ο Μέστο για τον Παναθηναϊκό»


«Πολυτέλεια ο Μέστο για τον Παναθηναϊκό»

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος την επιλογή του Παναθηναϊκού να κινηθεί για την απόκτηση του Τζιαντομένικο Μέστο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη κοινή τους θητεία στη Τζένοα.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για τον Τζιαντομένικο Μέστο, τον οποίο ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ο Παναθηναϊκός.

Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ είχε συνεργαστεί με τον Ιταλό άσο στη Τζένοα και χαρακτήρισε εξαιρετική την επιλογή του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

«Είναι ένας παίκτης που μπορεί με άνεση να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά. Τον γνωρίζω καλά, ήμασταν μαζί δύο χρόνια στην Τζένοα και νομίζω ότι αποτελεί εξαιρετική προσθήκη για την ελληνική ομάδα.

Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι πολυτέλεια η μεταγραφή αυτή, ειδικά αν βρίσκεται στην κατάσταση εκείνη που τον γνώρισα εγώ. Είναι γρήγορος, δυνατός, πιο καλός ίσως επιθετικά από ό,τι αμυντικά, ενώ διαθέτει ποδοσφαιρικό μυαλό και την απαραίτητη ωριμότητα που του επιτρέπει να βρίσκεται πάντα εκεί που πρέπει στο γήπεδο.

Λέω ξανά πως δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα, ωστόσο επειδή ακριβώς διαθέτει ποιότητα και αξιόλογα χαρακτηριστικά, σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι πρόκειται για πολύ καλή επιλογή. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: