Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Μια ανάσα από Καρέλη η Γκενκ!!


Μια ανάσα από Καρέλη η Γκενκ!

Πιο κοντά από ποτέ στην πώληση του Νίκου Καρέλη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από την Γκενκ και όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας φορ φεύγει απ' το τριφύλλι!

Το «φλερτ» που υπήρχε εδώ και καιρό αναμένεται να μετουσιωθεί σε «γάμο»!

Όπως όλα δείχνουν και ύστερα από 2,5 χρόνια, Παναθηναϊκός και Νίκος Καρέλης «χωρίζουν», με τον παίκτη να ετοιμάζει βαλίτσες για Βέλγιο!

Η Γκενκ κατέθεσε επίσημη πρόταση στο τριφύλλι, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις άμεσα θα δώσουν τα χέρια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 23χρονου φορ στο εξωτερικό, για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το πέρασμά του από τη ρωσική Άμκαρ.

To ύψος της κρούσης των Βέλγων δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν συζητούσε για κάτι λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ για τον Καρέλη. Χρήματα με τα οποία -εφόσον υπάρξει happy end στο deal- η ελληνική ομάδα θα καλύψει απρόσμενες «τρύπες» που προέκυψαν μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε.

Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε το 2013 και κατάφερε ν' ανεβάσει πάρα πολύ τις μετοχές του, χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το τριφύλλι στο στήθος. Πέρσι είχε 16 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ φέτος μετρά ήδη 8 και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Επιδόσεις που αναμένεται να... εξαργυρωθούν με την μεταγραφή του στην Γκενκ, η οποία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα επικυρωθεί τις προσεχείς ώρες/μέρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: