Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό χωρίς πρόβλημα»


Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό χωρίς πρόβλημα»

Ξεκάθαρος ότι η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και την ικανότητα να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν... τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια για την ΑΕΚ ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός χαρακτήρισε την «Ένωση» μια πολύ ωραία ομάδα με ποιοτικούς παίκτης και καλή οργάνωση στο παιχνίδι της η οποία μάλιστα μπορεί να ανταγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των «Ακριτών» τέλος επανέλαβε όσα είπε στις αρχικές του δηλώσεις ότι ήταν ένα παιχνίδι της Ξάνθης κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι η ΑΕΚ είναι μία πολύ ωραία ομάδα. Μία από τις καλύτερες και μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με ποιοτικούς παίκτες και καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδρούσαν και πρέπει να συγχαρώ τον προπονητή τους γι’ αυτό. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το ματς, με αρκετό φόβο και δεν ελέγξαμε καθόλου τη μπάλα, χάνοντας πολλές μπάλες στο κέντρο, όπου έδινε την ΑΕΚ να κάνει γρήγορη μετάβαση στο παιχνίδι της. Μετά προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη μετάβαση της ΑΕΚ.

Οι δυο φάσεις που έκανε η ΑΕΚ έγινε από βαθιές μπαλιές, που ο Αραβίδης πάλεψε και κέρδισε τις φάσεις. Με αρκετή τύχη όμως μαζί μας κρατήσαμε το σκορ. Παρ’ όλο τον έλεγχο της ΑΕΚ ισοφαρίσαμε όμως και κρατήσαμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Η ΑΕΚ σκόραρε, εμείς χάσαμε ευκαιρία μεγάλη με το πέναλτι, όπως και μία μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, ήταν ένα παιχνίδι τη Σκόντα Ξάνθη απέναντι στη… Σκόντα Ξάνθη, που κέρδισε η ΑΕΚ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: