Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Χ. Μαρκόπουλος: «Να δούμε τι κάνουμε λάθος»


Χ. Μαρκόπουλος: «Να δούμε τι κάνουμε λάθος»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος απένειμε τα εύσημα στο Λαύριο για τη νίκη επί του Κοροίβου ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να σκύψει πάνω από τα λάθη της για να βελτιωθεί στη συνέχεια.

Την ανάγκη βελτίωσης του Κοροίβου επισήμανε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από το Λαύριο. «Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Σερέλη. Σήμερα το Λαύριο ήταν καταπληκτικό νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ διαβασμένο, πάρα πολύ συγκεντρωμένο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καθαρό μυαλό. Οι 20 ασίστ που έχει δώσει ενώ δεν έχει συνηθίσει αυτούς τους μέσους όρους τα λέει όλα, 36% στα τρίποντα όταν μία ομάδα παίζει με τα τρίποντα όταν κερδίζει έχει αξία το μεγάλο ποσοστό, πράγμα το οποίο μας πλήγωσε. Εμείς νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι, γιατί το μυαλό μας δεν ήταν συγκεντρωμένο στις επιθέσεις αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε τα τελευταία έξι λεπτά να βγάλουμε πολύ ενέργεια μπας και μπορέσουμε να επιστρέψουμε αλλά νομίζω πως πήγαμε πολύ βιαστικά, δεν νομίζω πως έτσι είχαμε τύχη. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο Λαύριο, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τι κάνουμε λάθος αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας.

O Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Κοροίβου, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που όπως φάνηκε το Λαύριο το ήθελε περισσότερο από εμάς, εμείς δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι, παίξαμε πάρα πολύ κακή άμυνα, αν θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα να κρατήσουμε το παιχνίδι χαμηλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι πάρα πολύ και δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς ήταν μία νίκη την οποία θέλαμε, συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου που έπαιξε πάρα πολύ δυνατά, απεναντίας με εμάς που αν παίξουμε έτσι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ούτε την μάνα μου που δεν έχει παίξει ποτέ μπάσκετ. Ελπίζω να βάλουμε μυαλό για την συνέχεια, να καταλάβουμε πως πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε βγει εκτός πραγματικότητας στην ομάδα νομίζω, να δουλέψουμε σκληρά γιατί ο δεύτερος γύρος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και αυτό που έχουμε καταφέρει στην πρώτο ειδικά γύρο να έχουμε μια τόση καλή πορεία μπορούν να καταστραφούν τα πάντα. Ελπίζω το Λαύριο να συνεχίσει την τόση καλή πορεία που χρειάζεται, έχω μάθει τα καλύτερα λόγια από τα παιδιά για την δουλειά που κάνουν και την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και να πάνε τα πάντα καλά για τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: