Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Βλέπει και Σίμιτς ο Παναθηναϊκός!!


Βλέπει και Σίμιτς ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει κλεισμένο τον Αντέι για στόπερ, αλλά πέραν του Ερτό, τσεκάρει και τον Σίμιτς από τη Μίλαν. «Κόπηκε» ο Σίλντενφελντ. Στασιμότητα για Εβαντζελίστα, «παράθυρο» για Μαυρία.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός στόπερ, που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες (Ταυλαρίδη, Τελάντερ, Κουτρουμπή) μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, που θα μείνει περίπου τρεις μήνες εκτός δράσης. Ο Αντρέα Στραματσόνι «έκοψε» από τη λίστα τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και έχει στραφεί στην ιταλική αγορά αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή, χωρίς βιασύνη.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν κλεισμένο και σταντ μπάι τον Λούκα Αντέι, τον 23χρονο άσο της Σασουόλο που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» του Ιταλού προπονητή. Όμως δεν προχωρούν ακόμη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς εξετάζουν κάποιες καλύτερες-κατά τον «Στράμα»-περιπτώσεις. Η πρώτη και δυσκολότερη είναι του Τομάς Ερτό, τον οποίο, ωστόσο, η Ουντινέζε έχει ξεκαθαρίσει πως παραχωρεί μόνο με πώληση κι όχι δανεικό. Η άλλη επιλογή είναι, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Στέφαν Σίμιτς. Πρόκειται για έναν 20χρονο πανύψηλο σέντερ μπακ (1,89μ.), από την Τσεχία, που ανήκει στη Μίλαν αλλά έχει παίξει μόνο στην ομάδα Νέων των «ροσονέρι». Πέρσι ήταν δανεικός στη Βαρέζε και έγραψε 20 συμμετοχές στη Serie B.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Λούκας Εβαντζελίστα, μοιάζει να έχει «παγώσει», αφού παραμένει η διαφωνία με την Ουντινέζε για τη διάρκεια του δανεισμού του. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Βραζιλιάνο για ενάμιση χρόνο (όπως απέκτησε και τον Μαμούτε από τη Γκρέμιο), ενώ οι Ιταλοί τον δίνουν μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Το θέμα, πάντως, δεν έχει κλείσει και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τους Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμο, Μαμούτε, τον στόπερ και ίσως τον Εβαντζελίστα, υπάρχει περίπτωση να κάνει και έβδομη προσθήκη μόνο αν ο Χάρης Μαυρίας μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: