Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση για τις μεταγραφές, αλλά...»


Δέλλας: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση για τις μεταγραφές, αλλά...»

Χωρίς μεγάλη όρεξη για πολλά λόγια παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, που έδωσε σύνθημα για πρόκριση στο Κύπελλο.

Φανερά απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Ατρόμητος «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στον Πλατανιά παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά που προσπάθησε να εξηγήσει την αιτία των χαμένων ευκαιριών του Ατρόμητου.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τις μεταγραφές υπογράμμισε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση, αλλά θα πρέπει οι υπάρχοντες παίκτες να αποδώσουν πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων τουλάχιστον στην αρχή του ματς, μετά ισορρόπησε το ματς ο Πλατανιάς. Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου για να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Για τις χαμένες ευκαιρίες του Ατρόμητου: «Είναι και θέμα στιγμής, αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού στην εκτέλεση. Αμυντικά ήμασταν αρκετοί καλοί. Και ο Πλατανιάς είχε τις ευκαιρίες του και τουλάχιστον δεν χάσαμε το ματς, κάτι που συνέβαινε πριν από λίγο καιρό. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Ο μόνος χρόνος είναι για να ξεκουραστούμε και να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι»

Για τις μεταγραφές και αν τελικά χρειάζεται επιθετικός ή κάποιος δημιουργός:«Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, θα συζητήσουμε τι χρειάζεται και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει και οι υπάρχοντες παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή και να προσφέρουν περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: