Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Φουλ επίθεση για το ρεκόρ!!


Φουλ επίθεση για το ρεκόρ

Νίκη με γκολ και θέαμα ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό, έχοντας ως στόχο να «γκρεμίσει» το ρεκόρ του Σόλιντ με τις 16 νίκες. Τα πλάνα του Σίλβα για το αποψινό ματς.


Με άκρως επιθετικές διαθέσεις θα παρατάξει ο Μάρκο Σίλβα τον Ολυμπιακό στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες μόνο με… αυτοχειρία θα χάσουν το φετινό πρωτάθλημα και πλέον στόχος τους είναι να σπάσουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τελευταίο εκείνο του Τροντ Σόλιντ που ισοφάρισαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το «17 στα 17» αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καλύτερα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του κόντρα στους Βοιωτούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, με τον Ντουρμάζ και τον Πάρντο στα Πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μανιάτης, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Κολοβός και Σεμπά. Εκτός είναι οι Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον και Ελαμπντελαουί, με τον Νορβηγό να είναι στην πατρίδα του επειδή γεννάει η γυναίκα του.


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: