Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ελευθερόπουλος: «Δείξαμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν»


Ελευθερόπουλος: «Δείξαμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά και τον βαθμό που πήρε ο Πανθρακικός στη Βέροια δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Όσα είπε ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου.

«Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Τρίπολη, δείξαμε και πάλι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε δυνατές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα και δείξαμε διάθεση. Βέβαια η Βέροια είχε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα υπήρχαν ιδανικές προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο τέρμα, κάνοντας μια καλή τελική. Θα πρέπει να δείχνουμε τα ίδια στοιχεία σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν για να καταφέρουμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ακατόρθωτο. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Η Βέροια δεν πιστεύω ότι μπορεί να κινδυνεύσει. Έχει αρκετούς βαθμούς, ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν ιδιαίτερα αξιόλογο προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: