Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τελειώνει του Καρέλη στην Γκενκ!!


Τελειώνει του Καρέλη στην Γκενκ!

Θέμα... ωρών η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει δώσει οριστικά τα χέρια με τους Βέλγους για την πώληση του Έλληνα φορ, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος»!

Με τις βαλίτσες στο... χέρι ο Νίκος Καρέλης.

Οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Γκενκ για την πώληση του Έλληνα φορ είναι σε προχωρημένο επίπεδο και σύμφωνα με τους Βέλγους έχει ήδη επιτευχθεί οριστική συμφωνία, προκειμένου ο παίκτης να βγάλει τα πράσινα και να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Το κόστος του deal -που όπως όλα δείχνουν εκκρεμούν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί- θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ, δηλαδή κοντά στα «θέλω» του τριφυλλιού. Από την μεριά του, ο 23χρονος επιθετικός θα δει τις ετήσιες απολαβές του να ανεβαίνουν αρκετά (περίπου στις 500.000 ευρώ), ενώ λέγεται πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2019.

Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε το 2013 από τον Παναθηναϊκό και κατάφερε ν' ανεβάσει πάρα πολύ τις μετοχές του, χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το τριφύλλι στο στήθος. Πέρσι είχε 16 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ φέτος μετρά ήδη 8 και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Επιδόσεις που... ανάγκασαν την Γκενκ να βγάλει αυτά τα χρήματα από τα ταμεία της και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Τις προσεχείς ώρες αναμένεται να «σφραγιστεί» και επίσημα η μεταγραφή...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: