Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αποζημίωση στους οπαδούς μετά το 9-1


H Γουίγκαν κέρασε φαρμάκι τους οπαδούς της με την συντριβή που υπέστη με σκορ 9-1 από την Τότεναμ, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να γλυκάνει κάπως όσους είχαν την ατυχία να την ακολουθήσουν στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" το απόγευμα της Κυριακής και να πιουν μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της ήττας.
Μετά από μίνι σύσκεψη που είχαν οι ποδοσφαιριστές των "λάτικς" συμφώνησαν να πληρώσουν αυτοί το εισιτήριο σε όσους φίλους της βρέθηκαν στο Λονδίνο για να την υποστηρίξουν, με την είδηση αυτή να ανακοινώνεται και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Η ομάδα είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι απογοήτευσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τους υποστηρικτές της. Το οφείλουμε αυτό για την απίστευτη ηθική της", σχολίασε ο αρχηγός της Γουίγκαν Μάριο Μέλχιοτ.

Το κακό πάντως είναι πως μετά από αυτή την ήτττα η Γουίγκαν είναι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έχει υποστεί φέτος την πιο βαριά ήττα τόσο εντός (5-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο) όσο και εκτός, ενώ με τη χειρότερη άμυνα που διαθέτει (31 γκολ παθητικό) θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που καταλαμβάνει τη 15η θέση και βρίσκεται αυτή τη στιγμή και τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα, Τότεναμ και Ζερμέν Ντεφόε πανηγύρισαν δύο ρεκόρ με το εκπληκτικό αυτό σκορ εις βάρος της Γουίγκαν.

Οι "σπερς" πέτυχαν για πρώτη φορά τόσα τέρματα σε ένα ματς μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ενώ ο 27χρονος φορ έγινε ο πρώτος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ που πετυχαίνει 5 γκολ σε έναν αγώνα μετά από το 1999 και τα πέντε τέρματα του Άλαν Σίρερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: