Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ενημέρωση από Πουρσανίδη σε Κωφίδη

Ενημέρωση από Πουρσανίδη σε Κωφίδη

Την περασμένη εβδομάδα ο Ηλίας Πουρσανίδης μαζί με τον Νίκο Νεντίδη βρέθηκαν στην Πορτογαλία και την Ισπανία, με σκοπό να εντοπίσουν παίκτες, που θα μπορέσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της ομάδας.
Υπήρχε και η συνάντηση με εκπρόσωπους της Μπενφίκα, προκειμένου να υπάρξει μια συνεργασία, έτσι ώστε να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, εφόσον κριθεί αυτό σκόπιμο. Χθες, ήρθε η ώρα προκειμένου να ενημερωθεί ο Σάββας Κωφίδης για τα αποτελέσματα αυτών των επαφών, έτσι ώστε να αξιολογηθούν οι περιπτώσεις και να αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες για να προχωρήσουν οι κινήσεις.
Άλλωστε, δεν ήθελαν να κάνουν τη συνάντηση τις προηγούμενες μέρες, γιατί υπήρχε και το ματς με τον Ατρόμητο. Γενικότερα, οι δυο άνδρες συζήτησαν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες, που υπάρχουν και τις θέσεις που θα θελήσει να ενισχυθεί. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ξεκίνησαν νωρίς να ασχολούνται με το σκάουτινγκ, για να έχουν περισσότερες επιλογές και να μειώσουν τον συντελεστή λάθους. Αναμένεται να υπάρξουν και άλλα… μεταγραφικά ταξίδια, έτσι ώστε να έχουν ολοκληρωμένη άποψη για υποψήφιους ποδοσφαιριστές και στόχος αποτελεί μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Αύριο ορίστηκε η συνάντηση με Φοφόνκα

Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας ορίστηκε η συνάντηση μεταξύ του Ηλία Πουρσανίδη και του Έντερσον Φοφόνκα. Για την ακρίβεια, αύριο το απόγευμα θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα. Οι «κυανόλευκοι» επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι θα αφορά μία περαιτέρω συνεργασία, εφόσον βεβαίως επιτευχθεί, με τον πρώην Βραζιλιάνο επιθετικό του «Γηραιού» να θέλει να φέρει παίκτες για την ομάδα, τόσο τον Γενάρη, όσο και το καλοκαίρι. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν πάντως και αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω επαφές από αύριο… Το ζητούμενο είναι η ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις θέσεις, αλλά ο Κωφίδης είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: