Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Λάρισα: Ο Φλάβιο Πίντο στα «βυσσινί»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παίκτης της Λάρισας θα πρέπει να θεωρείται ο Φλάβιο Πίντο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λάρισα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να αποκτήσει έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που να μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση του δεξιού άκρου. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν στρέψει τη προσοχή τους στον Φλάβιο, θεωρώντας τον, ως τον ιδανικότερο για τη συγκεκριμένη θέση. Οι προσπάθειες όμως τότε, δεν είχαν αποφέρει καρπούς.

Το ενδιαφέρον των «Βυσσινί» ωστόσο, αναζωπυρώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στη λήξη της συνεργασίας του με τον Άρη. Ο Φλάβιο, θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για την ΠΑΕ, που έσπευσε να κινηθεί για την απόκτηση του και όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος μπακ πολύ σύντομα να προβάρει τα «βυσσινί». Μάλιστα, συμφώνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Εν τω μεταξύ, η πιθανότητα ο Πίντο να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα δεν μοιάζει με μακρινό σενάριο. Η Λάρισα σκοπεύει να υποβάλει αίτημα στην ΕΠΟ, προκειμένου να της επιτραπεί να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή πριν από την έλευση του Ιανουαρίου. Η ομοσπονδία αναμένεται ότι θα πάρει την απόφαση της στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., όμως προς το παρόν αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Αμπού Χατζίρα, αποτελώντας μια επιπλέον, λύση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Απουσίες σημείωσαν ο άρρωστος Μπουκουβάλας και ο Μάλαρτζ για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε δεχτεί μια κλοτσιά στο πόδι.

Με σκοπό να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, ο Ουζουνίδης έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 16:00, φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο γήπεδο των Δένδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: