Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ο Γιαννάκης έδιωξε τον Ουέιφερ!


Τσίλντρες, Μπέβερλι και Γουέιφερ Επεισόδιο ανάμεσα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Βον Ουέιφερ εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι την ερχόμενη Πέμπτη για την Ευρωλίγκα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά εκνευρίστηκε επειδή ο Αμερικανός δεν έδειχνε την απαραίτητη συγκέντρωση και δεν εκτελούσε όπως έπρεπε τις ασκήσεις και του έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Ο Ουέιφερ περίμενε τον προπονητή του μέχρι το τέλος της προπόνησης και άκουσε ό,τι είχε να του πει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Το θέμα δεν αναμένεται να πάρει μεγαλύτερη έκταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουέιφερ θα ταξιδέψει στη σερβική πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε για τον αγώνα με την Παρτιζάν: «Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάς ομάδες που είναι στην Ευρωλίγκα. Η Παρτιζάν είναι μια νεανική ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Στην έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε να πάρουμε και πρέπει να είμαστε 100% μέσα στο παιχνίδι για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι λογικό να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πρέπει να το κερδίσουμε, αλλά προτεραιότητα έχει η Παρτιζάν. Πρέπει να τελειώνουμε τις δουλειές μας μια, μια και τώρα έχουμε την Παρτιζάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: