Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Τζιμπούρ: «Απίθανο να γυρίσω με Μπάγεβιτς»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε νέες δηλώσεις, αναφορικά με την επιστροφή του στην ΑΕΚ, προχώρησε ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά, πως είναι αδύνατο να επιστρέψει στην Ενωση με τον Ντουσκο στον πάγκο.

Αλλωστε το μέλλον τουεχει ηδη δρομολογηθεί με τον Τζιμπουρ να ετοιμάζει βαλίτσες για Νεα Σμύρνη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου: «Δυστυχώς και παρά τα άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΚ, μιας ομάδας που αγαπώ, η επιστροφή μου είναι πρακτικά αδύνατη. Πιστεύω ότι είναι απίθανο να γυρίσω όσο προπονητής στην ομάδα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποία είχα μία διαφωνία.

Αυτό που προέχει, όμως, αυτή τη στιγμή είναι να επιλέξω την καλύτερη δυνατή ομάδα για να προπονούμαι. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι θα έχω καλά νέα. Είμαι ήρεμος για τον απλό λόγο ότι γνωρίζω πως το πρόβλημά μου θα διευθετηθεί τις επόμενες μέρες. Συζητώ με διάφορες ομάδες, εξετάζω προσεκτικά όλες τις προτάσεις και πιστεύω ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα έχει λυθεί το πρόβλημα».

Ο Τσιρκέτα με Εβερτον
Ο Ελβετός Κλαούντιο Τσιρκέτα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Έβερτον την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου. Από την Ελβετία προέρχονται και οι υπόλοιποι διαιτητές της αναμέτρησης. Οι δύο βοηθοί είναι οι Φρανσέσκο Μπουράγκινα και Μπιτ Χίντμπερ, ενώ πρόσθετοι βοηθοί είναι οι Κάρλο Μπερτολίνι και Ντάνιελ Βερμέλινγκερ. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, είναι ο Πάτρικ Γκραφ.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Αυστριακός Γκέραρντ Καπλ και παρατηρητής διαιτησίας ο Σουηδός Λέιφ Σάντελ. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA και εκπρόσωπος του Μισέλ Πλατινί, Γιόζεφ Μίφσουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: