Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Το φιλανθρωπικό γκαλά του Ντιέ!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το φιλανθρωπικό του έργο θα συνεχίσει ο Σερζ Ντιέ για λογαριασμό του ιδρύματος «Μανασέ». Ο μέσος του Ηρακλή θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλανθρωπικό αγώνα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ενός αγωγού ύδρευσης, ο οποίος θα τροφοδοτήσει με πόσιμο νερό ένα χωριό που βρίσκεται λίγο έξω από το Αμπιτζάν, την πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Πρόθεση του 32χρονου παίκτη είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι να παίξουν αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του, όπως συνέβη πέρυσι με τη συμμετοχή του Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού και κάποιους από τους ΠΑΟΚ, Άρη. Φέτος ήδη οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους να βρεθούν ποδοσφαιριστές τους στην εκδήλωση.

Εκτός των προσωπικοτήτων που θα το πλαισιώσουν, στο φετινό φιλανθρωπικό γκαλά θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία με αυθεντικές φανέλες από σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Για αυτό τον λόγο ο Ντιέ μιλάει με τους Ετό (Ιντερ), Ντρογκμπά, Λαμπάρντ (Τσέλσι), Πίρλο (Μίλαν), Κόλο Τουρέ (Μαν. Σίτι) και Εμπουέ (Αρσεναλ).

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όσους έχουν βοηθήσει και βοηθούν την προσπάθειά μου. Χωρίς τη βοήθεια του Ηρακλή και των Ελλήνων δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», τόνισε με ευγνωμοσύνη ο Ντιέ στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Το ίδρυμα “Μανασέ” είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μου, επειδή είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μικρών παιδιών στην Αφρική. Τα έσοδα από το γκαλά θα διατεθούν για την εγκατάσταση ύδρευσης σε ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στο Αμπιτζάν. Προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθει, ώστε να βοηθήσουμε να αποκτήσουν αυτά τα παιδιά ό,τι είναι αυτονόητο για τον δυτικό κόσμο. Να τα βοηθήσουμε να ζήσουν και να τα κάνουμε να χαρούν λιγάκι περισσότερο, γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το χαμόγελο ενός παιδιού».

Κοιτάει τον Κοβαλέφσκι η Νοβοσιμπίρσκ!

Σύμφωνα με την πολωνική εφημερίδα «Futbοl news», η ρωσική ομάδα Νοβοσιμπίρσκ ενδιαφέρεται για τον Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ηρακλής θα πουλήσει τον Ιανουάριο τον Πολωνό τερματοφύλακα και ο σύλλογος από τη Ρωσία φέρεται διατεθειμένος να καλύψει τη ρήτρα των 750.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον «Γηραιό». Επίσης, αναφέρει ότι οι ετήσιες απολαβές του Κοβαλέφσκι θα φτάσουν τις 600.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: