Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Στουτγκάρδη και Ουνιρέα διεκδικούν ένα εισιτήριο


Ο Γκαλαμάζ διώχνει την μπάλα μπροστά στον Καπέλ Στη Γερμανία θα παιχτεί η πρόκριση στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τα αποψινά αποτελέσματα. Η Στουτγκάρδη πέτυχε «διπλό» στη Γλασκώβη απέναντι στην Ρέιντζερς, που μένει οριστικά τέταρτη ενώ η Ουνιρέα Ουρζιτσένι νίκησε με 1-0 τη Σεβίλλη. Εξι βαθμούς έχουν πλέον οι Γερμανοί, οχτώ οι Ρουμάνοι και 10 οι πρωτοπόροι Ισπανοί.

-Στο Βουκουρέστι:
Ουνιρέα Ουρζιτσένι -Σεβίλη 1-0


Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι Ρουμάνοι ήταν αυτοί που πέτυχαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και το οποίο κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πρωταγωνιστής στη φάση που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι, ο Ντραγκουντίνοβιτς, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε άθελά του την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Βάρας.

Σκόρερ: 45' αυτ. Ντραγκουτίνοβιτς
Διαιτητής: Τομ Χένινγκ Εβρεμπο (Νορβηγία)
Κίτρινες: Γκαλαμάζ, Βιλάνα, Απόστολ, Μαφτέι - Χεσούς Νάβας

ΟΥΝΙΡΕΑ ΟΥΡΖΙΤΣΕΝΙ (Νταν Πετρέσκου): Αρλάουσκις, Μπορντεάνου, Μαφτέι, Μεχμέντοβιτς, Γκαλαμάζ, Μπραντάν, Φρούνζα (64' Μπάλαν), Βιλανα (+90' Παντουρέτου), Απόστολ, Βάργκα (89' Σεμέδο), Μπιλάσκο
ΣΕΒΙΛΗ (Μανουέλ Χιμένεθ): Χάβι Βάρας, Σάντσες, Ντραγκουτίνοβιτς, Λόλο (62' Ρενάτο), Ναβάρο, Χεσούς Νάβας, Ζοκορά, Κόνκο, Καπέλ (62' Λουϊς Φαμπιάνο), Κανουτέ, Νεγκρέδο (70' Περότι)


-Στη Γλασκόβη:
Ρέιντζερς - Στουτγκάρδη 0-2


Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για την Στουτγκάρδη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης και με τα τέρματα των Ρούντι (16') και Κουσμάνοβιτς (59'), επικράτησαν 2-0 της Ρέιντζερς και θέλουν ακόμα μία νίκη απέναντι στην Ουνιρέα για να βρεθούν στους "16" της διοργάνωσης.

Σκόρερ: 16' Ρούντι, 59' Κουζμάνοβιτς
Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)
Κίτρινες: ΜακΚάλοχ, Τόμσον, Μπόιντ - Τρας, Κακάου

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Γουόλτερ Σμιθ): ΜακΓκρέγκορ, ΜακΚάλοχ, Γουϊρ, Γουϊλσον, Γουϊτακερ, Ντέιβις, Τόμσον (77΄ Φλεκ), Πάπατς, Μίλερ (69΄ Νόβο), Λάφερτι (86΄ Μπίσλεϊ), Μπόιντ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (Μάρκους Μπάμπελ): Λέμαν, Οσόριο, Νίντερμαϊερ, Ντελπιέρ, Μποκά, Ρούντι (90' Γκέμπχαρτ), Τρας, Χλεμπ, Κουζμάνοβιτς (75' Χιτσλσπέργκερ), Κακάου, Πογκρέμπνιακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: