Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Θέλουν νέα συνέχεια...

arano.jpgΤο παιχνίδι της Τούμπας αποτελεί παρελθόν για ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στον Άρη και πλέον άπαντες θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο.

Η ήττα από τον «συμπολίτη» πέρασε στην ...ιστορία για τους παίκτες του Άρη, ενώ ο τεχνικός των «κιτρίνων» Έκτορ Κούπερ προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας της Superleague.
Η αρχή γίνεται στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο, όπου ο Άρης θα παλέψει με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο ματς κόντρα στους «κυανέρυθρους» δεν θα συμμετάσχει ο Μεχντί Ναφτί, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κρίστι Βανγκέλι, αφού δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του.

Κατά τα άλλα, ο Κάρλος Αράνο θα απουσιάσει από το ματς απέναντι στον Λεβαδειακό σε ματς που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, αφού ο Κούπερ θεώρησε προτιμότερο ο Αργεντινός να απουσίασει από το συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι, προκειμένου να τον έχει έτοιμο στα άλλα δύο που ακολουθούν με Τρίπολη και Ολυμπιακό. g

Δεν υπάρχουν σχόλια: