Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Χαλκιάς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε την Τετάρτη ο Κώστας Χαλκιάς. Ο διεθνής τερματοφύλακας ξεπέρασε τη θλάση στη γάμπα και σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Εκτός του 34χρονου γκολκίπερ, στο οικογενειακό διπλό του «Δικεφάλου» συμμετείχε και ο Τζόε Μπιζέρα. Από την πλευρά του, ο Μίρκο Σαβίνι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης.

«Παρών» δηλώνει ο Γκαρσία!

Αποφασισμένος να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο εμφανίζεται ο Πάμπλο Γκαρσία. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έπρεπε να αποφασιστεί σε ποιον αγώνα θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, αφού στο ματς με τον Άρη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ είχε τετ-α-τετ με τον Φερνάντο Σάντος (σ.σ.: υπάρχει σχετικός όρος στον κανονισμό της ομάδας) και αποφάσισαν να απουσιάσει από το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τη Λάρισα στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρώτησε τον παίκτη πως είναι το γόνατό του και του απάντησε πως δεν είναι τίποτα και δεν θέλει να χάσει τον αγώνα με την «Ένωση». Όσον αφορά τους τραυματισμούς του Βλάνταν Ιβιτς και του Βίκτορ Βιτόλο, δεν έχουν κάτι ανησυχητικό και αναμένεται να παίξουν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

* Ο Ηλίας Βιολίδης είναι εκείνος που έπειτα από συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα αναλαμβάνει όλο το βάρος των οικονομικών της ΠΑΕ. Ο αντιπρόεδρος θα είναι εκείνος που θα έχει την καθημερινή ευθύνη των οικονομικών, μετά και την πρόσφατη παραίτηση του Ανδρέα Μανδρίνου.

* Καθημερινές επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ρωτάει τους παίκτες αν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα, προκειμένου να προλάβει κάποιο κακό και να το λύσει πριν γιγαντωθεί. Το καλό για τον Κονσεϊσάο είναι ότι γνωρίζει τους πρώην συμπαίκτες του και μπορεί να μιλήσει με μεγαλύτερη άνεση μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: